Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Syndaren

Jag står till doms över mig själv
dom över död man
jag finner mig skyldig
domen blir hård
det fanns ingen nåd
själen försvann med min kropp
i eldbegängesens vita rök
Syndernas förlåtelse
fanns ej mer när domen var lagd
vad som är gjort är gjort





Fri vers av Kungskobran VIP
Läst 138 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2021-07-04 20:08



Bookmark and Share


  Anya VIP
Jag hoppas ändå på syndernas förlåtelse. En djup text. Stark! Vi har så lätt att döma oss själva.
2021-07-06

    Lena Staaf VIP
Den som är utan skuld må kasta första stenen.
2021-07-05

  Marita Ohlquist VIP
Bra och tankeväckande om jagets skoningslösa domare.
2021-07-05

  Öknens Ros VIP
Den strängaste domaren är man själv.
2021-07-05
  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP