Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Solnedgång



Sommarmoln har spänt ut en gul gardin
över skogen
och en fågel flyger in i aftonsolen
vinden ilar tjänstvilligt fram
genom gräs och gran drar sin kam
långt bortifrån ljudet från dansen
och solens sista rökiga ljus ger betraktaren
en hint av skönheten
ord förmår inte alltid återge
det ögat ser
upplevelsen måste levas






Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 92 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-07-05 20:14



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
Gårdagens vänner är lika döda som egyptens faraoner.
2021-07-05
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP