Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En geting

Flög in mitt i tårtkalaset

Skrämde upp alla

Någon hade allergi

Blev stucken av  misstag

Det blev en mardröm

Tungan svullna upp

Röda prickar kom

I en väska fanns en spruta

Alla stod stilla 

Sprutan  blev satt

Allt blev bra

Getingen satt på taket

Följde med

Putsade sin vinge

Bestämde sig 

Flyga iväg

Lättar mot nytt mål




Fri vers av Fjellhuldra VIP
Läst 98 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-07-05 14:20



Bookmark and Share


  alicja lappalainen VIP
en dramatisk händelse
2021-07-05

  Sparvögat VIP
Allergi mot getingar är inte att leka med…
Tur att det slutade väl och ingen kom till skada varken stor eller liten…
2021-07-05
  > Nästa text
< Föregående

Fjellhuldra
Fjellhuldra VIP