Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fjärilar dansar igen

Flyger svävande

Runt runt dig

I strålande ljus

I cirklar av ödmjukhet

Nuddar nästan ditt ansikte

Se dem dansar runt dig

Citron gul

Lila

Ljus grön

Ger en känsla av en mild

Närhet

Skimrande färger 

De kommer närmare och närmare

 Dina  kroppsrörelser

Fjärilarna dansar igen

 




Fri vers av Fjellhuldra VIP
Läst 92 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-07-05 14:41



Bookmark and Share


  alicja lappalainen VIP
en dikt med fart och färger
2021-07-05

  Sparvögat VIP
Vackra ord om fjärilarnas svävande dans…
2021-07-05
  > Nästa text
< Föregående

Fjellhuldra
Fjellhuldra VIP