Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ej skådad nivå


Rödgrön röra

En rödgrön röra
av aldrig skådad nivå
mitt i sommaren




Bunden vers (Haiku) av Dennis Brinkeback VIP
Läst 174 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2021-07-05 19:39



Bookmark and Share


  rostspik VIP
Hellre rödgrönt än blåbrunt.
2021-08-25

  Dennis Brinkeback VIP
Staffan Nilsson: forskning har visat att det inte finns något brunt i dagens riksdagspartier
2021-07-14

  Staffan Nilsson
Ja, vad ska man tro på?
Rödgrön röra eller blåbrun sörja?
2021-07-12

  Koloristen
Den där gröna delen som leds av den taktlösa tant Lööf är den mest störande och stinkande.
2021-07-06

    lydriket
En röd röra som blivit grön är inte godare.
2021-07-06

  Monica Lindgren
Ska bli spännande att se hur det går. Är onekligen rörigt.
2021-07-06

    Lena Staaf VIP
Månntro det blir något mindre rörigt till slut?
2021-07-05

    ej medlem längre
Rödgrön röra, eller en delikat ratatouille?
2021-07-05
  > Nästa text
< Föregående

Dennis Brinkeback
Dennis Brinkeback VIP