Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kom ihåg

det goda du gör mot andra

 

kommer alltid att komma tillbaka 

 

till dig




Fri vers (Fri form) av prinscess VIP
Läst 147 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-07-06 18:22



Bookmark and Share


  aol
Så sant så är ju sanningen
2022-06-10

  aol

2022-06-10

  Monica Lindgren
Djupsinnigt! Till och med misantropen Schopenhauer ansåg, att vi skulle känna medlidande och hjälpa varandra!
2021-07-08

  Monika A Mirsch VIP
Ja och dina goda ord kommer tillbaka till dig, bästa poeter vän!
2021-07-06
  > Nästa text
< Föregående

prinscess
prinscess VIP