Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tystnaden

 en blommande evighet

 

av synen och hörselns sinnen

 

tystnaden är vacker 




Fri vers (Fri form) av prinscess VIP
Läst 30 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2024-01-27 18:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

prinscess
prinscess VIP