Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
att inte gå ensam


...låt aldrig

låt aldrig 

någon få tillfället

att förminska dig

 

eller

 

att försvaga 

 

ditt inre själsliga 

 

hjärta

 

 




Fri vers (Fri form) av prinscess VIP
Läst 163 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2021-12-19 17:39



Bookmark and Share


  aol
Så sant och så fint skrivet
2022-03-15
  > Nästa text
< Föregående

prinscess
prinscess VIP