Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till min arbetskamrat och vän Ruby. Sorgen efter dig gör dig levande


To Ruby

For tonight a Ruby star was born,
it lit up the dark blue sky
After days of hopeless hope that torn
me apart after asking "why"
and trying to find some sense on earth
Cause everything appeared to be strange
Brought some comfort when Ruby starlight's birth
Here from earth appears never change
Starlight that from lightyears apart
Is shining now into my heart..






Bunden vers (Rim) av Knickedick
Läst 111 gånger
Publicerad 2021-07-11 02:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Knickedick
Knickedick