Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ensamhetsgapen

Jag stirrar ensamheter i gapen
Känner gomseglens vibration
Luktar ensamhetsjäsande rapen
och hör ensamhetsgurglande ton

Så entonigt klingar musiken
Bara en ton igen och igen
Om nått annat så blir jag besviken
Efter upprepning finns inget sen

I tretakt är ensamhetsvalsen
Och jag dansar den bara med mig
Fastän ensamhet står mig till halsen
Är det ensamhetsgaparnas grej.

Det är ensamhetsgaparnas vapen
Med en spegel de skjuter mig ner
Jag stirrar ensamheter i gapen
Och jag skälver, ty själv mig då ser.




Bunden vers (Rim) av Knickedick
Läst 118 gånger
Publicerad 2021-07-11 05:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Knickedick
Knickedick