Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En annorlunda morgon

Vaknar av en syrsas symfoni

Den spelar så ljuvligt

På sina strängar

Syrsan spelar bara för dig

Den stryker med sin stråke ödmjukt

Dagen tar en ny vändning

Musiken får dig att känna

Alla toner faller på plats

Sträck ut handen

Någon som behöver den

Inte har så lätt

Går i samma skor

Önskar ett bättre liv

En syrsa spelar




Fri vers av Fjellhuldra VIP
Läst 120 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-07-12 14:38



Bookmark and Share


  Åse Tropp VIP
Så fint beskrivet!
2021-07-21

  Sparvögat VIP
En vacker symfoni tecknar du från syrsans värld…
Fina ord
2021-07-12

  Niliboy
När de är många om aftonen blir jag lätt mätt på ljudet!
2021-07-12

  alicja lappalainen VIP
NATURENS RÖSTER OCH MÄNNISKANS REFLEKTION
2021-07-12
  > Nästa text
< Föregående

Fjellhuldra
Fjellhuldra VIP