Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto


Bäska droppar

mörkret i bägaren vill fylla
när vi inte deras vägar går
aldrig deras visioner vi hylla
de som ständigt våra ryggar slår
mörkret är inte hjärtnupen
hugger alltid efter strupen
aldrig de någons morgon förgylla
koltrastens sång det enda vi hör
den sinnet i djupet berör
tills allting stillnar och upphör

Godmorgonkram uggleben<3




Bunden vers (Rim) av morgonstjärna VIP
Läst 64 gånger
Publicerad 2021-07-13 07:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP