Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Medelpads Serenad

i mitt klappande bröst 

livet i blom

kom

du ljuva under

kom 

källbacke och porlande bäck

hallonsnår väller över stenmur

björken susar så milt med sina kronor 

allt är så mycket av livet och av sol

där skymtar en vacker liten viol

 

( den ton du återger till mig skall jag 

anta ren och klar, gran) 




Fri vers (Fri form) av Songbird VIP
Läst 150 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-09-01 21:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Songbird
Songbird VIP