Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mötet med hästarna

Ljuva sommar kvällen

Doftar gräset så gott

Två ponnie en vit och brun

Betar på ängen den sköna

Bruna ponny vandrar

Sakta mot dig

Stannar till vid stängsel

Ser på dig

Hästen talar till dig

Har något viktigt att säga

Vänd inte om i livet

Gallopera med vinden

Känn styrkan tålamodet

Stryker försiktigt

Hästens panna

Travar i väg

Lämnar dig tankfull ensam kvar

Livet på sitt bästa




Fri vers av Fjellhuldra VIP
Läst 98 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-07-16 11:25



Bookmark and Share


  Niliboy
Hästar är så fina. Har köpt en hästposter av en nordsvensk å spelar lite på travet!
2021-07-16

  Sparvögat VIP
Så vackert du målar gemenskapen med den bruna hästen…
Hästar är fantastiska djur och dess själ kan tala till dig…
Mycket fint!
2021-07-16

  alicja lappalainen VIP
Ju mer jag lär känna människor, desto bättre tycker jag om djur
Marc Twain
2021-07-16
  > Nästa text
< Föregående

Fjellhuldra
Fjellhuldra VIP