Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Senare

Slit sönder allt
Tills du inte längre känner,
Ditt hjärta
Jag försökte, men misslyckades att förstå
Jag försökte igen, senare, att känna igen

Gå inte härifrån
Innan mitt sista andetag fått ljuda
Bara vänta
På att vår kärlek ska vakna
Ett andra försök, senare, att andas igen

Gå inte riktigt än
Kanske att du och jag kommer bli vi?
Vore det så hemskt?
Bara inte än
Vi försöker igen, senare, att älska igen




Fri vers av Jonathan Lindfors
Läst 301 gånger
Publicerad 2006-07-25 21:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jonathan Lindfors