Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det förgångna

Vem är jag?
en vilsen själ
ett ödets nyck
en svalnande stjärna

Elden som slocknat
askan som sprids för vinden
molekyler i glömskans dal
spår av det förgångna
minnet som falnar
tunnas ut till intet




Fri vers av Kungskobran VIP
Läst 105 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-07-17 16:55



Bookmark and Share


  Monica Lindgren
Vemodigt och berörande. Fint!
2021-07-20

    Lena Staaf VIP
Fint skrivet! Ja det är lika bra att inse att vi bara är stoftkorn i rymden.
2021-07-18

  Öknens Ros VIP
En gång finns bara fragment kvar av våra liv.
2021-07-18
  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP