Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


PEDOFILERNA PÅ DARKNET

Ni är identifierade genom polisens senaste kryptoteknik med dold dataavläsning och
därmed befaras åtskilliga av samhällets
förtroendevalda i samhällets toppar att få
lämna sina poster efter polisutreningens
fällande domar.

Vad som däremot föranlett att åklagare,
advokater, poliser,barnläkare, präster,
bibliotekarier, lärare,ungdomsledare,
socialchefer, kommunpolitiker, byggnads-
ingeniörer,idrottare, barnpedagoger,civil-
ekonomer, småskollärare, psykiatriker,
barnpsykologer,gynekokrater, mfl ägnar
sitt intresse åt barnpornografiska bilder
och filmer lär väl aldrig bli utrett vars
orsak och verkan inte verkar vara av
intresse.

De borde konvertera till Islam för där är
det lagligt ingå äktenskaplig förbindelse
med minderåriga som Muhammed vilken
gifte sig med en nioåring.

~




Övriga genrer (Essä/Recension) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 177 gånger
Publicerad 2021-07-17 21:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP