Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Domherren

Sitter stilla på  en gren

Putsar  röda vingar

Omfamnar ljuset

Med sin fågelsång

Flyger försiktigt

Fram och tillbaka

Höken vakar

Med skarpa blick

Letar alltid på vakt

Domherren flyget in

Röda huset

Stannar där gömd




Fri vers av Fjellhuldra VIP
Läst 91 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-07-19 11:18



Bookmark and Share


  Sparvögat VIP
En vacker beskrivning av Domherren och dess flykt till säkerheten…
2021-07-19

  Niliboy
Så fint, hoppas den fina domherren klarar sig!
2021-07-19

  alicja lappalainen VIP
uttrycksfull
2021-07-19
  > Nästa text
< Föregående

Fjellhuldra
Fjellhuldra VIP