Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mot trafiken

Ser människor
Som kör
Mot trafiken
Och anser
Att dom kör rätt
Och inte ens vill
Att vi andra vänder
Inte e d konstigt
Att vi har ihjäl varandra




Fri vers (Fri form) av Mfredrik VIP
Läst 97 gånger
Publicerad 2021-07-19 21:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mfredrik
Mfredrik VIP