Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Akvarell


Lånet



vi lånar lugnet som förlorades
då rymden vilt skakade
tordön och blixtar
allt det som uppenbarades

vi lånar himlens färg
kantar det kattunsgråa
bland våra dagar
med strimmor av ljus

vi lånar dagar mårdhår att måla
markernas träd skiraste gröna
och vårregnsblå
toner över sippornas färg

vi lånar glittret från dammens öga
strör över dagarnas grå aska
det stänker ljus över grumliga gölen
som blickar i skyn

Livet är en gåva även om dagarna
blickar regnvåta
glittrar det skönt om flodpärlans glitter
då vi förmår se storheten även i det lilla

Godmorgonkram älskade uggla<3




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 53 gånger
Publicerad 2021-07-22 09:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP