Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ge mig sinnesro att acceptera det jag inte kan förändra Mod att förändra det jag kan Och förstånd att inse skillnaden


Kontrollera kaos


Strävar efter balans utanför linjer och rader

Vill tämja kaoskrafter

Vila i stormens öga

På kanten bredvid stupet är luften lätt
och utsikten fantastisk

Kompassnålen följer slumpens riktning,
en enkel väg i nedförsbacke

En ödslig plats men full av rörelse

Men kaos och kontroll

Är som olja och vatten

Som jag och dom

Med sådant följe

Behöver man aldrig sakna fiender.




Fri vers av Vindelälva
Läst 163 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2021-07-23 07:55



Bookmark and Share


  Lustverket VIP
Dessutom är det väl så att utan kaos så har inte kontroll någon uppgift att fylla och vice versa. De är bara meningsfulla tillsammans.
2021-07-28

  Vind
Ja precis. Kaos kan vara en stärkande och befriande kraft. Åtminstone där kontroll är en tvångströja.
2021-07-23
  > Nästa text
< Föregående

Vindelälva
Vindelälva