Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Värdefull

Se helheten

Bakom var ansikte

Finns en djuphet

Öppenhet

Blicka dig runt

Du är värdefull

I alla minuter

Tiden flyr

Livet skyndar på

Stanna  ta ett andetag

se omkring

Ge aldrig upp

klockan är slagen

Gå stolt fram

 




Fri vers av Fjellhuldra VIP
Läst 117 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-07-23 11:27



Bookmark and Share


  Poesia VIP
Fint Livsmod och uppmuntran förmedlar du som träffar rätt in i själen. Skickligt!
2021-07-28

  Niliboy
Se dig omkring du är värdefull, så fint!
2021-07-23

  alicja lappalainen VIP
DET FINNS MYCKET UPPMUNTRAN I DESSA ORD
2021-07-23
  > Nästa text
< Föregående

Fjellhuldra
Fjellhuldra VIP