Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bjuder in månen att sova över

Öm duvblå ömhet.
Bakom skogen framför sjön.
Tredje stjärnbilden.




Bunden vers (Haiku) av Black raven VIP
Läst 89 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-07-23 20:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP