Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


© Fotoill: Notarius publicus (saxat ur expressen 22 juli - 21) Ur "Röster från barrikaden"


PRESSEN PÅ BARRIKADEN

Pressen på rättsvårdande myndig-
heter där medborgarnas förtroende
och tålamod sviktar leder mycket
riktigt till barrikaderna där med-
borgargarden beväpnat sig med
likvärdiga vapen som gängen.

Det lutar alltmer åt inbördeskrig,
typ Colombia, Mexico...
dels mot gängkriminaliteten och
polisen men även mot diplomatisk
brottslighet där korrupta myndig-
heter och politiker sålt sig,
vilka verkar under en plutokratisk
mafia.

~





Övriga genrer (Essä/Recension) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 150 gånger
Publicerad 2021-07-25 04:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP