Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

born to lose

Har försökt skita i en vecka? va fan är felet?
fattar ingenting, inga av min knepp funkar...
Dricker öl i massor, men den där ölbajen kommer inte...
Orkar inte äta något, känner mig sjuk och svag...
värmen tar livet av mig, ligger och svettas...
en jävla dimma allting...
telefonen ringer och ringer och ringer och ringger...
min mage som en stor jäst deg...
äckligt flabber...
svett som pärlor runt pannan...
rinner ner, hänger från luggen...
sängen är för mjuk,
glovet är för hårt...
inte långt kvar
inte långt kvar...
flämtar
flåsar
kriget mot en själv är ett krig man är dömd att förlora...




Fri vers av Alexander Gustafsson
Läst 135 gånger
Publicerad 2022-10-14 17:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Alexander Gustafsson
Alexander Gustafsson