Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Visdomens blomma


Alla ytliga begär

skingras då du inser 

stillheten du

redan

är

Detta omedelbara

otänkbara

klara

som du bara

kan vara

är

är

är

 




Fri vers av Nils Teodor VIP
Läst 85 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-07-30 18:51



Bookmark and Share


  AiA Maria den fria

*ler*

Tack!
2021-08-10

  Nils Teodor VIP
Visdom som vandrat genom årtusenden,
Ta avstånd eller inse och le….
2021-07-30

  Larz Gustafsson VIP
New age.
Jag tar avstånd.
2021-07-30
  > Nästa text
< Föregående

Nils Teodor
Nils Teodor VIP