Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
25 juni 2021


Ord är dammoln

Alla ord är
dammoln
efter fotspåren.




Fri vers av KPJ Sundquist VIP
Läst 50 gånger
Publicerad 2021-07-31 20:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

KPJ Sundquist VIP