Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto


Tidvattnet

 

i tidvattnets spår rör vi oss ständigt

en resa oss till förfogande

stenens hjärta tickar

får porlande liv av vattnets röst

ropar ur eoner av tid 

nya ansikten ska utlämna sin glädje

sin smärta i skaparens namn

så länge Universum finns




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 95 gånger
Publicerad 2021-08-01 15:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP