Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hurriyet.com.tr


Färga det förflutna och bränderna i Turkiet


Vittnesmålet från 2 barn som påstås starta branden i Marmaris har dykt upp!

'Vi brände böcker, lågan ökade'

Bränder härjar vid turistorter i Turkiet – 400 svenskar i området (aftonbladet.se)

Vegetationsbränder härjar i Turkiet. Utbrott är fortfarande aktiva runt Marmaris -orten. De orter som drabbats av branden i fem provinser har förklarats som katastrofområden. President Recep Tayyip Erdogan besökte staden Manavgat. Han såg förstörelsen från helikoptern och lovade att offren skulle få ekonomiskt stöd och regeringen skulle bygga om sina hus. Han lovade också nollräntelån för småföretag som förstördes av brand. Erdogan sa också att myndigheterna också utreder möjliga sabotageakter, som kan ha orsakat några av dessa bränder. Recep Tayyip Erdogan, Turkiets president: "Det är känt att branden i Marmaris orsakades av barn och utredningar pågår om hur de andra bränderna utbröt. En person har gripits i samband med Milas -branden. " Och i Grekland försöker 300 brandmän, med stöd av flygplan och helikoptrar, stoppa en skogsbrand som redan har förstört dussintals hem. Fem byar har evakuerats och ett 20 -tal personer har varit inlagda på sjukhus med brännskador och andningsproblem sedan branden utbröt, inte långt från staden Patras i Peloponnesos.




Övriga genrer (Essä/Recension) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 112 gånger
Publicerad 2021-08-01 19:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP