Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att följa mönster

Järtecken

att följa mönster

med blickar

med mönster vi fly 

med mönster vi älska 

att gräva till roten

...utgår från hans tunga blick

det var en riddare som sade

Ave Maria 

i det växte en lilja fram ur hennes liv

Inne sol

ute regn

Den tid som ej kan vändas

En rosenknopp i ljuset

 




Fri vers (Fri form) av Songbird VIP
Läst 144 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2021-09-01 21:19



Bookmark and Share


  KYREUS of Sweden
Shakespeare-ish
2021-09-01
  > Nästa text
< Föregående

Songbird
Songbird VIP