Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skådebana

andning

skrud 

och regler

Än har du att lära dig om

klossar 

torn

och skutor 

Stjärnklara tindror flimrar

din

kropp

Och själ 

Dina ögon

 

purpurportar 

rodnade skyar 

Skimmer




Fri vers (Fri form) av Songbird VIP
Läst 120 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-09-01 21:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Songbird
Songbird VIP