Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


© Ur "Terapisoffan"


DOLDA PROCESSER

Terapeuten : Skulle ni inte kunna
tänka er skriva en bok om det ni
upplever er vara utsatt för,
jag menar ur terapeutisk synvinkel
där ni gör er av med alla era
obekväma tankar
en gång för alla i ett bokslut ?

Klienten : Den boken är redan för-
fattad 1914-1915 av Franz Kafka
betitlad "Processen"

Terapeuten : Ojdå ! men en sådan
sovjetisk konspiration av enskild
individ är väl knappast möjlig i en
demokrati ?

Klienten : Diktaturens strategier
gömma sig bakom demokratins
dimridåer där den förste att för-
neka en konspiration är konspi-
ratören själv.
-

~




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 138 gånger
Publicerad 2021-08-02 12:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP