Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du av ord som du tror sårar.

Du kan kalla mig vad du vill.
Yttra vilka hårda ord som helst i din vokabulär.
Rör mig inte i ryggen,
Inte en fena.
Ty efter dig finns redan en plan.

Jag vinner,
Du förlorar.
Inget är evigt,
Ty det är min vinst.




Skapa | Skriva av Alexander Gustafsson
Läst 149 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-08-02 21:13



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Tjaa ren o skär
Överlevnads
Taktik som
Fungerar
för vissa?
2021-08-03
  > Nästa text
< Föregående

Alexander Gustafsson
Alexander Gustafsson