Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Söndagar

Söndagar är en bra dag att skjuta sig på. Men också en bra dag att skjuta upp det på, så jag stoppar tillbaka geväret i skåpet. Jag har inte riktigt skaffat modet ännu. Har jag någon starkt hemma?




Prosa (Kortnovell) av Jors Trulee
Läst 207 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-08-02 21:56



Bookmark and Share


  Monica Lindgren
Tät, koncentrerad text, laddad med innehåll!
2021-08-06

  Larz Gustafsson VIP
G W kom väl så långt att han t o m hade pipan i munnen.
2021-08-03
  > Nästa text
< Föregående

Jors Trulee
Jors Trulee

Senast publicerade
Söndagar
* Se alla