Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Den som är tyst inför sanningen är en dum djävul!


Vi poeter är de första som slänger saltskakaren.

 I Stor -Sverige är vi OS där vi skyller, skjutningarna och knivarna på mål som nomadcirkusen, medan polisen talar om besparingar på 500 miljoner.

Så vi kommer att skriva i post-pandemisk historia!

Skåne kastar: stenar.

Norland med doftande fisk (surströmming)

Svealand: kasta vatten, morgonångan från den söta katten och hundarna som väcker lukt för den första solstrålen.

Fortsätt om du stöter på fler liggande skiljedomar.




Fri vers (Fri form) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 88 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-08-03 13:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP