Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bara svammel, som behövde komma ut antar jag.


...

Jag blöder minnen ur öppna sår,
som jag bandagerar med alkohol och serotonin.

Jag är ett fallfärdigt högriskprojekt,
uthyrt i andra hand.

Jag är en gammal trasa,
som de bara torkat av sig på.
I brist på något annat,
i brist på fantasi och värdighet.




Övriga genrer av MercySeat
Läst 263 gånger
Publicerad 2006-07-26 13:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MercySeat
MercySeat