Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En kartong lådvin


Min passion, mina känslor och hela min lycka
bor i en kartong lådvin, patetiskt kan man tycka.

Mitt söta lilla lådvin, ifrån fjärran kända land
kan gå med mig i parken och hålla i min hand.

Och när jag är låg och ej om framtiden kan drömma,
hjälper mig mitt lådvin till sömn och till att glömma.




Fri vers av MercySeat
Läst 409 gånger
Publicerad 2005-04-01 13:28



Bookmark and Share


  Gizela Svensson
En rätt olycklig känsla, som är vanlig men du har fånget den på ett så ovanligt sätt och bygger upp känslan på så vis att den tom känns inbjudande. Underbart!
2005-04-01

  Ola Rydberg
Bra fångat om hur verkligheten känns ibland !
2005-04-01
  > Nästa text
< Föregående

MercySeat
MercySeat