Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


DET NYA SAMHÄLLSKONTRAKTET

Lära om kroppens olika funk-
tioner hjärta,hjärna,mage och
genitalie,
är även läran om skillnader
mellan kärlek och sexualitet.

Sexuell samvaro med annan
part skall inte åldersbegränsas
utan anpassas naturligt efter
var och ens individuella köns-
mognadsprocess,
varefter mobbing och störande
elever kommer upphöra samt
att man komma på sikt kunna
avdiagnostisera alla med Adhd
mm.

Att bli biologisk förälder skall
underkastas samma rigorösa
kontroll som vid adoptioner

Yrkesval och arvsanlag skall
noga beräknas inför varje
elevs yrkesprov.

I framtida samhällen väljer
ingen elev yrken för status
och hög lön,
utan efter sina individuella
arvsanlag för ett rättssäkert
samhälle där alla är olika
för att de har en individuellt
anpassad personlighet

För att minska hoten från
vissa länders meningsskilj-
aktigheter skall alla äga
rätten till kärnvapen bort-
sett från religiösa fanatiker
som inte tror på det här
livet och gärna spränger
sig själva till döds för att
få knulla oskulder i Allahs
harem.


~





Övriga genrer (Essä/Recension) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 174 gånger
Publicerad 2021-08-06 18:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP