Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


MYROR I HUVUDET

Utifall någon skulle råka drabbas av plötslig huvudvärk eller rent av hjärnblödning,
skyll inte på författaren för var och en
får ansvara för vad de ägnar sin tankeverk-
samhet åt.

Så vill ni undvika få myror i huvudet rekomm-
enderas ni inte läsa mer ur "Myror i huvudet"
för det kommer bara resultera i att det blir
fler och fler myror i huvudet där risken är stor
att ni själv blir en myra.

~




Övriga genrer av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 164 gånger
Publicerad 2021-08-06 22:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP