Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


ETNOLOGISK FALLSTUDIE

Ni har i er etnologiska gemen-
skapsstudie kommit fram till
att social grupptillhörighet
och gemenskap i grupp gör
människor dumma i huvudet...
stämmer det ?

-Som fallstudie kan den äga
sin tilltro till den solitära ind-
ividens individuella utveck-
ling i motsats till en grupp,
och individer som avskärmar
sig ifrån en social gemenskap
har därtill visat sig äga en
högre intellektuell potential
än i en hämmande gruppmen-
talitet.

Modediagnosen Asperger syn-
drom är ofta utmärkande i
detta frivilligas utanförskap.



~




Övriga genrer (Essä/Recension) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 188 gånger
Publicerad 2021-08-07 15:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP