Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tack så mycket Romania att ni hjälper svenskarna i Grekland.

Tack så mycket Romania att ni hjälper svenskarna i Grekland.

Poeter.se öppna inte Link om mi är mycket känsliga.

Thank you so much Romania for helping the Swedes in Greece. Thank you so much Romania for helping the Swedes in Greece.

Multumesc mult României ca i-ai ajutat pe suedezi în Grecia.Multumesc mult României ca i-ai ajutat pe suedezi în Grecia.

 

Facebook




Fri vers (Fri form) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 115 gånger
Publicerad 2021-08-07 19:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP