Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


KARMADOMSTOLEN

I de rättslösas samhälle
finns en sk pseudodom-
stol benämnd "Karma-
domstolen"där individer
döms enligt" Karmalagen"
så de som drabbas av en
sjukdom, olyckor, miss-
handel, rån osv, bedöms
som straff för gärningar
begångna i tidigare liv.

~
Vad beträffar de själlösas
förtal av de besjälade,
bedöms det som avundsjuka
vilket inte ger dem sin själ
tillbaka.

~




Övriga genrer av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 101 gånger
Publicerad 2021-08-08 03:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP