Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dom som tycker om på riktigt

Dom som
tycker om
utan krav

swish
bankgiro
överföringar
och sånt
dom tycker om
på riktigt dom

på riktigt
så att stjärnorna
ja stjärnorna
tänds
igen och
igen och igen

För oss




Fri vers (Fri form) av Cikoria Blå VIP
Läst 143 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-08-08 21:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Cikoria Blå
Cikoria Blå VIP