Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du


Du, ljuvliga melodi,
kom, gå vid min sida, 
följ med längs viken
som doftar dagg och blom. 
Och när vi sjungit våra sånger,
barfota genom natten,
följ mig då in i drömmarna
och stanna tills natten blir dag. 




Fri vers (Fri form) av Miss M
Läst 144 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2021-08-09 14:44



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Vackert!
2021-08-10

  Cikoria Blå VIP
Vackert och drömskt
2021-08-10

  AndLou VIP
Romantiskt och mycket vackert!
2021-08-09
  > Nästa text
< Föregående

Miss M
Miss M