Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


En del artister lockats till att göra en smula egna arrangemang av riktigt gamla låtar. Som exempelvis få det att låta som inspirationen varit en tjurfäktningens Spanien, komplett med slag av kastanjetter. Kanske de spelade in i Argentina.


Tickande





Det tickade när jag satt och njöt gröna druvor.
I fåtöljen njutandes en skiva blandad musik.
Förnam ett tickande ljud gjorde jaget.

Var det kom ifrån, veta det kunde just inte då.
Kanske som ett mystiskt inslag i musik?
Var fanns klockan om det var en sådan?

När musiken slutat kunde jag varken längre
höra det, lokalisera det. Ändå jag kunnat
svära på det hördes då musiken tystnat.



(2021 09 08)




Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 82 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-08-10 22:14



Bookmark and Share


  TrollTörnTrappan VIP
Gastkramande konkret spänning...! Det var måhända musikuppspelarmaskinen som tickade, som drev skivan några sekunder till efter sista spåret...?
2023-08-12
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP