Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


PROFILBILDER OCH TEXTRUBRIKER

Vad anger en profilbild i förhållandet
till profilens texter mer än ett verifier-
bart bildbevis på att profilen är äkta.

Men de som söker väcka möjligaste
uppmärksamhet i sin profil bör visa
arslet eller sin genitalie i full erektion,
vilket alltnog väcker störst uppmärk-
samhet.

Vad texterna däremot anstår är de sig
själva närmast anslående sin egenhet,
där titeln bör vara tillförlitlig textens
innebörd, där en titel som "När Gulli-
ver dränkte Lilleputtarna i spermier"
sannolikt drar till sig läsare med
intresse för perverterad pornografi.

~




Övriga genrer av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 103 gånger
Publicerad 2021-08-09 16:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP