Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Uppdragen som utfördes av räddningsaktörerna.


Greklands premiärminister uräskta sig, inkompetent hantering

 

Greklands premiärminister bad om ursäkt för hur myndigheterna hanterade situationen.

Grekarna börjar räkna skadorna efter två veckor av katastrofala bränder.

Mitt i en värmebölja utan motstycke under de senaste 30 åren har mer än 500 utbrott slukat hela skogar, olivlundar och dussintals hem.

Evia Island går igenom timmar av eld för åttonde dagen i rad.

Det blev åter dramatiska timmar på norra delen av ön Evia.

Den här gången hotades byarna Avgaria, Galatsona och Asmini av lågor.

En evakueringsorder utfärdades omedelbart, och lokalbefolkningen fick rådet att ta sin tillflykt till staden Istiaia, runt vilken interventionsteamen skapade en säkerhetsomkrets inom en radie av 4 km.




Fri vers (Prosapoesi) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 97 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-08-10 11:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP