Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


~ur "Dialogerna" ( akt 224 )


NATURLAGENS ATTRAKTIVITETS-METAMORFOSER

Det sägs att ensamstående mödrar
inte har det så lätt alla gånger och
speciellt inte dom med unga döttrar
som tror alla män är ute efter för
att de skulle vara attraktivare så om
man betänker att döttrar är yngre,
oskuldsfullare och nyfiknare
medan mödrar betraktas som passé
efter fyrtio så har ni nog rätt och kan
inget göra åt naturens gång.

-Så det är min dotter du är ute efter
och inte mig ditt peddo !?

Tro fan det att är en man normal så
ligger han väl hellre med din dotter
än med dig din gamla drake,
under förutsättning hon är vid köns-
mogen ålder vilket hon redan bevisat
att hon är så du din gamla skräcködla
kan köra med ditt svartsjuka peddo-
snack intill döda går men blir ändå
aldrig lika sexig som din dotter för
det är stenhårda kulor i paradiset.

~




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 90 gånger
Publicerad 2021-08-11 03:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP