Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag landade på kartan.

Booli - Bostadssajten med flest hus och lägenheter till salu

 

Jag landade på kartan "Booli", det är inte Bali och det är hemma här i, Sverige jag kollade av nyfikenhet.

Mina vänner åker till stränderna i Bali varje år i november, jag har nyckeln och vattnar deras blommor fram till slutet av mars. Jag skrev aldrig vad jag fick veta, vem som äger ett gym där.

I år, på lördag, kommer jag att skicka dem frågan om de har sett hur många mässling punkter finns på kartan med fastigheter till salu har Booli över hela Sverige?

Det här är otroligt galenskap, vart ska dessa människor gå för att emigrera och arbeta på distans för Sverige?

Jag lärde mig från andra länder att prata om mässling när det gäller en brottsling som är på väg någonstans.

Så Deltavarianter är ett virus för proprietärs folk i rörelsen, tillägnad landets namn,   som också är namn på en advokatbyrå som är specialiserad på försäljning av fastigheter och områden som är föremål för ersättning.

Mycket intressant när hundratusen tals hus i  Sverige finns till försäljning och varför?




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 101 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-08-11 11:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP