Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


BYN DÄR ALLA ÄR KONSTIGA

Välkommen till byn där alla
är konstiga.

-Jaha, tack ! men va är det
som är så konstigt med er
då om ja får fråga ?

Det konstiga med oss är att
det är en konst begripa sig
på vad som är så konstigt
så när man väl förstått det
är det inte så konstigt att
vara konstig längre
eftersom alla är konstiga.

-Verkar jag konstig tycker ni ?

Om ni stannar längre än en
månad kommer ni också bli
konstig för det konstiga med
det konstiga är att det smittar
av sig ganska fort på alla som
vistas här en längre tid.

-Ja, det låter ju onekligen konstigt.

~




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 398 gånger
Publicerad 2021-08-12 01:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP